#

Голова КОДА закликав Київоблраду ухвалити бюджет на позачерговій сесії

28.01.2022 15:20
Голова КОДА закликав Київоблраду ухвалити бюджет на позачерговій сесії
Василь Володін

Голова КОДА Василь Володін закликав Київську обласну раду зібратися на позачергову сесію та ухвалити бюджет області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Посадовець звернувся до голів фракцій облради та запропонував обговорити питання до бюджету під час спільної зустрічі і призначити позачергову сесію.

Василь Володін підкреслив, що неухвалення бюджету загрожує залишити без зарплат тисячі сімей працівників освітньої, медичної та спортивної галузі. Будинки дитини не будуть мати можливості закупити продукти харчування. Під загрозу ставляться виплати соціальних допомог найуразливішим верствам населення. Голова КОДА додав:

Ситуація вже дестабілізує соціальну сферу області. Замість того, щоб розглянути та прийняти бюджет негайно, сесія призначається аж на 17 лютого. При цьому до бюджету утримання жодного разу не було ніяких зауважень і він готовий до прийняття.

Василь Володін закликав відкинути політичні ігри та об'єднати зусилля на благо людей, що мешкають у Київському регіоні. Наразі чергова сесія облради призначена аж на 17 лютого.

Нагадаємо, що 26 січня очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін зауважив, що Київщина досі залишається без обласного бюджету через чергове відтягування сесії облрадою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram