#

Пристоличному регіону загрожує ще місяць залишатися без бюджету, – Василь Володін

26.01.2022 20:15
Пристоличному регіону загрожує ще місяць залишатися без бюджету, – Василь Володін
Василь Володін

Сьогодні, 26 січня, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін зауважив, що Київщина досі залишається без обласного бюджету через чергове  відтягування сесії облрадою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Василь Володін зауважив, що перший раз проєкт обласного бюджету був поданий на розгляд облради ще 26 листопада 2021 року. Проте облрада постійно знаходить причини, щоб бюджет не приймати, і кожного разу подає нові зауваження. Пан Володін деталізував:

Тричі ми вносили зміни в проєкт за їх пропозиціями. Це не принесло жодних результатів. Дійшли до компромісу: спочатку прийняти бюджет утримання, до якого ніколи не було зауважень, а вже після – бюджет розвитку.

За домовленостями сесія мала пройти завтра, 27 січня. Проте, наразі на офіційному сайті облради є анонс тільки про призначення сесії аж на 17 лютого. Василь Володін прокоментував:

На жаль, вкотре облрада ігнорує прийняття бюджету в пристоличному регіоні. І це означає, що ще місяць Київщина житиме без основного економічного документу.  А це ставить під загрозу не лише розвиток області, а й нормальне життя людей.

Отож, така ситуація загрожує дестабілізації в економічній, соціальній, медичній, освітній та інших сферах Київської області.

Нагадаємо, що начальника Управління Державного агентства рибного господарства у Києві та Київській області Володимира Мухіна звинувачують в отриманні доходів від нелегальних рибних господарств Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram