#

Голова Поліської ТГ відмовляється від позову про повернення 300 га землі громаді

02.02.2022 10:50
Голова Поліської ТГ відмовляється від позову про повернення 300 га землі громаді
Фото з мережі Інтернет

Голова Поліської ТГ Вишгородського району Олена Гаращенко відмовилася від позову про повернення 39 земельних ділянок громаді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

Мова йде про 39 земельних ділянок загальною площею 328,77 га, що розташовуються в межах Радинської і Романівської сільських рад Поліської селищної ради, за якими сумнівним чином було зареєстровано право приватної власності за ТОВ "Світанок Полісся".

Однак, варто зауважити те, що вищезгадані земельні ділянки раніше перебували у колективній власності КСП "Світанок", тож після припинення останнього мали стати власністю територіальної громади, а не реєструватися державним реєстратором Березанської міської ради за ТОВ "Світанок Полісся".

Однак, парадокс у тому, що голова ТГ Олена Гаращенко не хоче, аби ці землі повернулися в громаду. Ба більше, пані Гаращенко не розуміє, чому прокурор взагалі подав позов і в чому проявляється захист в інтересах держави.

У повідомленні йдеться:

Абсолютно дивна і незрозуміла для мене позиція Поліської селищної ради! Сподіваюсь, що суд ухвалить об’єктивне рішення у цій справі. Наступне – вирішальне – засідання 15 березня 2022 року.

Нагадаємо, що на Вишгородщині в одному з поштових відділень 25-річний хлопець вкрав мобільний телефон, який замовив у магазині, так втік із місця події.

Читати "Моя Київщина" у Facebook