#

На Вишгородщині хлопець вирішив поцупити телефон, який замовив у магазині

01.02.2022 18:15
На Вишгородщині хлопець вирішив поцупити телефон, який замовив у магазині
Фото з місця події

На Вишгородщині в одному з поштових відділень 25-річний хлопець вкрав мобільний телефон, який замовив у магазині, так втік із місця події

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Встановлено, що хлопець прийшов до поштового відділення аби отримати попередньо замовлений в магазині мобільний телефон на суму понад 50 000 гривень. Він повідомив, що перед оплатою товару спочатку хоче його оглянути. Проте, скориставшись тим, що оператор не слідкує за його діями, вирішив піти разом з телефоном не сплативши за нього.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що поліцейські затримали чоловіка, який протягом трьох місяців у місті Вишгород та селі Пірнове здійснив низку крадіжок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram