#

Голова Пристоличної ОТГ назвав недоліки весняного благоустрою

12.05.2021 19:40
Голова Пристоличної ОТГ назвав недоліки весняного благоустрою
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 12 травня, голова Пристоличної ОТГ Микола Каськів провів робочу нараду, де висловив низку претензій до роботи комунальників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ.

Микола Каськів провів робочу нараду з фахівцями Управління капітального будівництва, ЖКГ та регіонального розвитку, керівниками комунальних служб, інспекторами відділу благоустрою та за участі депутатів.

Зауважується, що вони обговорювали підсумки проведеного благоустрою. Попри названі успіхи у роботі з весняного упорядкування територій, Микола Каськів також висловив низку претензій до роботи комунальників. Повідомив і про скарги громадян на якість благоустрою в окремих селах.

Наголосив, що серед сіл ОТГ найкраще впоралися з прибиранням у Щасливому. Щодо решти населених пунктів, то був окреслений план дій на два тижні, щоб усунути недоліки.

Інспектори отримали конкретні доручення і завдання  взаємодіяти з населенням, активістами для спільних дій.

Микола Каськів зауважив:

Благоустрій цієї весни відбувався за напрацьованими механізмами, свій рівень комунальники не погіршили. Але цього недостатньо, бо населення і час вимагають більш якісного підходу. Проблемою залишаються стихійні сміттєзвалища, габаритні відходи біля сміттєвих баків. Ми поступово випрацюємо нову систему.

Керівник підсумував, що через два тижні буде повторна нарада і звіт комунальників про зроблене.

Нагадаємо, що 7 травня голова Пристоличної ОТГ Микола Каськів разом зі своїм заступником та начальником Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я відвідав село Дударків.

Читати "Моя Київщина" у Facebook