#

Голова Ради адвокатів Київської області Петро Бойко назвав ДБР злочинною організацією

11.04.2023 09:10
Голова Ради адвокатів Київської області Петро Бойко назвав ДБР злочинною організацією
Петро Бойко

Голова Ради адвокатів Київської області Петро Бойко назвав ДБР злочинною організацією після подій навколо обшуку у адвоката Андрія Кузьменка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на статтю "ADVOKAT POST"

Про обшук повідомив колега Кузьменка адвокат Андрій Доманський. До адвоката приїхали силовики і почали обшук, окрім будинку вимагали показати автівки. Був здійснений огляд документів, які є адвокатською таємницею, до того ж з фіксуванням на відеокамеру, що є порушенням чинного законодавства. Із будинку також були вилучені носії інформації, які також пов'язані з таємницею адвоката.

У свою чергу Голова Ради адвокатів Київської області Петро Бойко прокоментував, на його думку, зухвалу поведінку правоохоронців, які понесуть відповідальність свого часу:

ДБР на жаль перетворилося на злочинну організацію. Зухвалі, туповаті, хамовиті, і головне, любителі русні. Варто згадати клінстони які вони вилучали як речові докази у наших ППО. В результаті злочинних дій наше ППО осліпло прямо перед війною. І ніяке падло не сіло за це в тюрму. Безкарність завжди породжує свавілля і перетворює на злочинців, тих, хто повинен захищати закон. Щодо адвоката порушення робилися демонстративно зухвало. Типу, бачиш ми порушуємо закон і нам за це нічого не буде! Хай ця зграє не розслабляється, бо адвокатська спільнота з зубами, і відповідальність для них настане як і настане час, коли їм буде потрібен адвокат.

Нагадаємо, що на Київщині розкрили мережу компаній, які працювали на зрадника Сівковича та фсб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook