#

Голова Ржищівської ОТГ повідомляє про погрози через початок земельного аудиту

14.03.2021 18:47
Голова Ржищівської ОТГ повідомляє про погрози через початок земельного аудиту
Крістіна Чорненька

Голова Ржищівської ОТГ Крістіна Чорненька розповіла про інформаційну атаку, яка розпочалася на неї та членів її родини через початок земельного аудиту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Крістіни Чорненької у Facebook.

За словами голови ОТГ, з п’ятниці їй телефонували з непристойними репліками та погрозами життю з різних телефонних номерів. Всього було більше 60-ти дзвінків в день. Через ці погрози її найближча рідна людина вчора потрапила в кардіореанімацію.

Крістіна Чорненька пов’язує ці дзвінки із початком земельного аудиту.

Розумію, що дехто звик платити мізер або взагалі не платити, а тут доводиться попрощатися з довготривалими привілеями для "своїх" та почати сплачувати згідно закону, – написала у своєму дописі жінка.

Вона звернулась до опозиціонерів, сказавши, що такі низькі вчинки в першу чергу показують слабкість та безсилля.

Мені ви додали впевненості, що моя політична діяльність на правильному шляху: якщо ви вже злякалися та  використовуєте такі брудні методи. Підозрюю, що послуги за тиск на посадову особу не безкоштовні, тому краще б ви ці гроші направили на благодійну допомогу людям, які її потребують. Було б краще і для вашої карми, – розповіла Крістіна Чорненька.

Окрім цього вона написала заява у поліцію та сподівається, що найближчим часом буде визначено осіб, причетних до такого негідного та, за її словами, нехристиянського вчинку.

Нагадаємо, що у межах Дзвінківської сільради, яка входить до Боярської ОТГ, у приватну власність для ведення особистого селянського господарства було незаконно передано земельні ділянки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: