#

Голова СБУ Баканов озвучив основні завдання для очільника Служби столичного регіону (ФОТО)

19.05.2020 19:00
Голова СБУ Баканов озвучив основні завдання для очільника Служби столичного регіону (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що голова Служби безпеки України Іван Баканов наголосив новому очільнику СБУ Київщини Олегу Головашу на важливості питання контррозвідки та кібербезпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний веб-сайт СБУ.

Нагадаємо, що нового очільника СБУ президент Володимир Зеленський призначив ще 13 травня цього року.

Керівник СБУ Баканов повідомив, що покладає особливі надії на те, що призначення Олега Головаша на посаду активізує роботу управління. Чоловік зазначає, що особливу увагу варто звертати на питання безпеки та чітко і злагоджено реагувати на будь-які виклики.

Також Баканов закликав співробітників Служби звертати особливу увагу на напрями контррозвідки та кібербезпеки, захист національної державності та об’єктів критичної інфраструктури, боротьбу з тероризмом та диверсіями, протидію різноманітним проявам гібридної війни.

Безпеку гарантує сила. Мої вимоги до вашої роботи ви знаєте: на всі потенційні загрози реагуємо оперативно і дієво. Головна мета – аби кожен громадянин міг почувати себе в безпеці. Служба повинна бути сильною, - підкреслив Іван Баканов.

Олег Головаш подякував за можливість очолювати СБУ на Київщині та запевнив у ефективності роботи Служби під його керівництвом.




Читати "Моя Київщина" у Facebook