#

Голова "Укравтодору" Олександр Кубраков пообіцяв Борисполю обхідну дорогу (ВІДЕО)

13.08.2020 08:10
Голова "Укравтодору" Олександр Кубраков пообіцяв Борисполю обхідну дорогу (ВІДЕО)
Олександр Кубраков

Учора, 12 серпня, Керівник "Укравтодору" Олександр Кубраков повідомив про те, що наразі готується будівництво об'їзної Бориспільської дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ютуб-канал "Укравтодор".

Зазначимо, що про це стало відомо в ході вчорашньої презентації дороги (КОД), що відбулася в КВЦ "Парковий". Під час презентації житель Борисполя Ігор Петровскіс запевнив про необхідність будівництва об'їзної дороги в районі цього міста.

Олександр Кубраков підтвердив наявність проблеми завантаженості Борисполя транспортом і повідомив, що на даний момент готується техніко-економічне обґрунтування будівництва такої дороги.

Майже півкраїни в'їжджає в Бориспіль по одній вулиці. Зараз завершується розробка ТЕО будівництва Бориспільської обхідної. Ми прорахували  чотири сценарії. Я сподіваюся, що протягом двох місяців ТЕО фінансово підтримають. І це буде перший практичний крок, - з впевненістю зазначає Олександр.

Однак якщо в Борисполі налаштовані позитивно, то в районі не обійшлося без невдоволень. У березні 2019 року стало відомо, що "Укравтодор" опрацьовує чотири варіанти проходження нової об'їзної дороги і що одна з сільрад навіть підготувала звернення до "Укравтодору" з вимогою не розглядати проєкт, в якому дорога проходить через їхній населений пункт.

Нагадаємо, що  20 серпня на території КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" буде здійснюватись забір донорської крові.


Читати "Моя Київщина" у Telegram