#

Головний санітарний лікар проінспектував Центр первинної медико-санітарної допомоги у Борисполі

22.12.2020 18:02
Головний санітарний лікар проінспектував Центр первинної медико-санітарної допомоги у Борисполі
Фото з місця події

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко завітав до Центру первинної медико-санітарної допомоги та перевірив роботу й умови праці бориспільських медиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

Ляшко розповів на своїй сторінці Facebook, що у чергове приїхав без попередження до медичної установи, цього разу у Бориспіль. І додав, що це надзвичайний центр з неймовірним керівником та колективом.

З якою метою? Дізнатись про оплату праці, обговорити нові підходи до забору матеріалу на тестування, дізнатися готовність до тестування швидкими тестами на антиген (заодно «пошукати» ці тести, які вже закуплені за державний кошт), оцінити існуючі алгоритми доставки зразків до вірусологічної лабораторії, а також почути експертну думку щодо запропонованих нами підходів до проведення щеплень проти COVID-19», - повідомляється на офіційній сторінці головного санітарного лікаря.

Віктор Ляшко підсумував, що інформація, яку він почув від медиків вже лягла в основу нового проєкту розпорядження Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Наступного тижня протустується модель запису/виклику на щеплення від COVID-19 людей похилого віку.

Також нагадаємо, що у Борисполі на вулиці Київський шлях сталася аварія, яка стала причиною затору.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: