#

Горе-батько з Броварщини чхати хотів на зникнення доньки

12.11.2021 08:20
Горе-батько з Броварщини чхати хотів на зникнення доньки
Фото з місця подій

Учора, 11 листопада, поліцейські Броварщини розшукали зниклу 12-річну дівчинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що о восьмій ранку на спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення від жителя села Садове, який повідомив про зникнення дочки. Батько додав правоохоронцям, що відразу до поліції не звернувся, бо вважав, що дитина повернеться самостійно, адже раніше вона неодноразово тікала з дому.

На місце виклику одразу прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції.

На розшук неповнолітньої негайно було орієнтовано всі наряди місцевої поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці відшукали зниклу на автодорозі між селами Недра та Садове. Дівчина прямувала до рідного села.

На щастя, дитина не постраждала. Вона пояснила, що була в гостях у 16-річного товариша.

Правоохоронці доставили неповнолітню додому та провели з нею та батьками профілактичну бесіду. Також на батьків було складено адміністративний матеріал за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівники поліції Броварщини закликають усіх громадян сумлінно ставитись до своїх обов’язків по вихованню дітей і належного нагляду за ними.  Безпека дітей – відповідальність батьків та осіб, що їх замінюють.

Нагадаємо, що в селі Жердова Броварського району поліція затримала 19-річного молодика, який викрав мопед і заховав його у кущах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook