#

Горе-водій надав бориспільським патрульним липові документи (ФОТО)

22.06.2021 15:59
Горе-водій надав бориспільським патрульним липові документи (ФОТО)
Фото з місця події

Бориспільські патрульні виявили авто без VIN-коду та водійське посвідчення з ознаками підробки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Сьогодні, 22 червня, в аеропорту "Бориспіль" патрульні помітили автомобіль Renault, який стояв із порушенням ПДР. За кермом перебував 27-річний чоловік. Перевіряючи документи, інспектори помітили ознаки підробки в посвідченні водія: відсутність захисних голограм, нанесений шрифт не відповідав стандартам.

Також учора, 21 червня, екіпаж поліції зупинив транспортний засіб Opel Vectra, водій якого порушив ПДР. Звіряючи ідентифікаційні номери авто з документом, що надав чоловік, патрульні виявили відсутність VIN-коду та дублюючих табличок у легковика. Жодних відміток у свідоцтві не було. Імовірно, реєстраційний документ належить іншому транспортному засобу.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для проведення відповідних експертиз та надання правової кваліфікації діям водіїв.

Нагадаємо, що поліцейські Бориспільщини з початку весняно-літнього періоду задокументували понад 10 фактів порушення правил благоустрою, передбачених ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Читати "Моя Київщина" у Facebook