#

Горезвісного фотографа на Київщині звинувачують у ще одному злочині

26.05.2022 15:30
Горезвісного фотографа на Київщині звинувачують у ще одному злочині
Фото з місця події

На Київщині скерували до суду ще один обвинувальний акт стосовно горезвісного фотографа, якого раніше звинувачували у зґвалтуванні та розповсюдженні дитячої порнографії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Ще наприкінці 2020 року поліція дізналася про перші епізоди сексуального насильства. 56-річного чоловіка затримали у студії. Він гвалтував дівчат під час фотозйомок та у спеціально облаштованому авто.

У 2021 році слідчі скерували до суду обвинувальні акти щодо  зґвалтування та розбещення неповнолітніх. Згодом виявилося, що фотограф також змушував постраждалих зніматися у порнографічних матеріалах.

У лютому 2022 року слідчі за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомили фотографу про підозру щодо виготовлення та розповсюдження порнографічних предметів. Обвинувальний акт скеровано до суду. 

Загалом фотограф підозрюється у 7 епізодах щодо зґвалтування, у трьох епізодах щодо розбещення неповнолітніх, його звинувачують у виготовленні та розповсюдженні порнографічних предметів, а також сексуальному насильстві. Чоловіку загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що станом на 20 травня у Київській області спеціальна поліцейська мобільна група виявила 13 потерпілих від сексуальних злочинів, вчинених російськими окупантами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram