#

Громадське формування Вишневого повідомило подробиці стрілянини помічника нардепа по дітях (ФОТО)

26.06.2018 16:19
Громадське формування Вишневого повідомило подробиці стрілянини помічника нардепа по дітях (ФОТО)
Помічник нардепа почав стрілянину по дітях у Вишневому

Сьогодні, 26 червня, представники громадського формування "Департамент охорони" у Вишневому затримали помічника нардепа Юлія Мамчура Олега Штанька, який стріляв по дітях з травматичної зброї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГФ "Департамент охорони" у Facebook.

Про дану подію, близько 11.30 ранку, "Департаменту охорони" повідомив тренер по футболу зі словами, що на стадіоні, в центрі Вишневого, невідомий стріляє по дітях.

"Інформація оперативно була передана нарядам поліції і ГФ "Департамент охорони". По прибуттю, на стадіоні було затримано чоловіка – Олег Ш., близько 45 років, житель Вишневого, з пістолетом Макарова для відстрілу гумових куль. Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння, тест на Драгер показав 2,61 проміле", - йдеться у повідомленні.

Затриманий поводився зухвало, лаявся нецензурними словами, всіх звільняв і говорив, що йому нічого не буде, тому що він помічник депутата ВР Юлія Мамчура.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, експерт, також прибуло все керівництво Вишневої та Києво-Святошинської поліції. Пістолет і стріляні гільзи вилучено.

Під час стрілянини на стадіоні перебувало близько 60-70 осіб, велика частина діти, у яких були заняття з футболу. Одна куля, зачепила по дотичній ногу 14-річного хлопчика. Його життю нічого не загрожує.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: