#

Група компаній "Нива Переяславщини" за три роки сплатила більше 95 млн грн податків

13.09.2021 18:30
Група компаній "Нива Переяславщини" за три роки сплатила більше 95 млн грн податків
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що за три роки існування Студениківської громади Група компаній "Нива Переяславщини" заплатила до бюджету громади більше 95 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Ярослава Добрянського  у Facebook.

У повідомленні зазначається, що за сучасні тенденції та інтенсивність розвитку суспільства висувають нові вимоги до взаємодії бізнесу та місцевої влади. Таке партнерство має компанія "Нива Переяславщини" із довколишніми громадами.

Підкреслюється, що це підприємство є не тільки сучасним виробничим підрозділом, а й сумлінним платником податків та бюджетоутворюючим підприємством для кількох довколишніх громад і підприємству зовсім не байдуже, чим живе громада, чи задоволені життям її мешканці, чи має вона перспективи для розвитку. Однією із найперших громад, що утворилася на території, де працює компанія, була Студениківська. Студениківська громада доводить, як багато можна зробити, якщо ти маєш зацікавлену у розвитку місцеву владу, сприяння влади та бізнес, що працює відкрито. Тоді з’являються кращі, комфортніші умови для життя людей, розвивається інфраструктура, виникають можливості для розвитку та можливості для молоді залишитися у селі, виростають нові об’єкти.

Повідомляється, що на запрошення Олександра Мостіпана, із яким ми гарні друзі понад 15 років, відвідав завод із рендерінгу "Ниви Переяславщини", єдине таке підприємство на Київщині і напевно в Україні. Екологічність підприємства, сам процес виробництва м’ясо-кісткового борошна з п’ятиступеневою очистку води, очисткою повітря - це найсучасніші технології, які будуть задіяні у переробці. Це буде високотехнологічне виробництво сучасне за змістом, яке відповідає міжнародним стандартам безпечності та екологічності. 

Нагадаємо, що у четвер, 23 вересня, Університет Григорія Сковороди в Переяславі обере нового ректора.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі


Читати "Моя Київщина" у Facebook