#

Група компаній Ferrexpo Костянтина Жеваго виписала рекордну мільйонну премію молодим футболістам

20.12.2019 15:50
Група компаній Ferrexpo Костянтина Жеваго виписала рекордну мільйонну премію молодим футболістам
Фото з місця події

Українська асоціація футболу та група компаній Ferrexpo нагородила юнацьку збірну України (U-20) мільйоном доларів за перемогу на чемпіонаті світу в 2019 році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська асоціація футболу".

У рамках святкового вечора всі творці успіху збірної України отримали чеки на рекордну суму преміальних від УАФ та її партнера — групи компаній Ferrexpo.

Важливо зазначити, що преміальні збірній були виплачені з урахуванням усіх податків та зборів. І частину цих коштів за ініціативою УАФ отримають перші тренери гравців збірної.

"Ми вирішили, що так буде правильно! Адже саме ці фахівці прищепили цьогорічним тріумфаторам чемпіонату світу любов до футболу та навчили їх азам цієї чудової гри", — сказав під час урочистого вечора президент УАФ Андрій Павелко.

На "Вечір чемпіонів" були запрошені всі гравці, але, на жаль, представники "Динамо" через заборону керівництва ФК не змогли скласти компанію своїм партнерам по збірній, які представляли інші клуби.

Також нагадаємо, що учень Броварського вищого училища Олег Лагута виборов срібну нагороду на Чемпіонаті України з боксу серед юніорів, який відбувався у Львові.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: