#

Група підлітків жорстоко вбила мешканця Вишгорода (ФОТО)

23.05.2020 09:15
Група підлітків жорстоко вбила мешканця Вишгорода (ФОТО)
Фото з поліції

Учора, 22 травня, у центрі Вишгорода стався конфлікт між групою молодих хлопців та двома дорослими чоловіками, у результаті якого був застрелений 45-річний мешканець міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Сутичка сталася близько третьої ночі на одній із центральних вулиць міста. Під час бійки один із підлітків помітив у свого супротивника у сумці зброю. Вихопив її і здійснив прицільний постріл у нього. У цей час інший молодик щосили ударив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після чого нападники зникли у невідомому напрямку.

Зауважимо, що поліцію викликав травмований чоловік. На жаль, від отриманого вогнепального поранення 45-річний житель Вишгорода помер на місці події. Його тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Згодом працівники поліції розшукали молодиків. Ними виявилися  четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець.

Серед затриманих – 16-річний неповнолітній, який ґрунтовно підозрюється  у навмисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Зловмисник тимчасово проживає на Сумщині.

Наразі затриманому неповнолітньому оголошено про підозру за скоєння навмисного вбивства. Також вирішується питання щодо оголошення підозри за скоєне хуліганство іншим фігурантам злочину. Триває слідство, поліція встановлює свідків події.

Нагадаємо, що на будівництво нового дитячого садочка "Чебурашка" на 246 місць у місті Вишгород планують витрати майже 25 млн грн.


Читати "Моя Київщина" у Facebook