#

У Вишгороді добудовують дитсадок за величезну суму

22.05.2020 19:17
У Вишгороді добудовують дитсадок за величезну суму
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що на будівництво нового дитячого садочка "Чебурашка" на 246 місць у місті Вишгород планують витрати майже 25 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА.

Варто зауважити, що будівництво дитсадка відбувається в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Самі роботи, які було профінансовано з обласного та місцевого бюджету, розпочалися ще у 2017 році.

За період 2017-2019 років було виконано робіт на суму 18,7 млн грн. Кошти на добудову навчального закладу у 2020 році передбачено з обласного бюджету у сумі 1,9 млн грн, а решту коштів – 3,3 млн грн з міського бюджету міста Вишгород.

Станом на 22 травня будівельна готовність об’єкту становить 90 %.

Виховання та освіта дітей – безцінний вклад у наше з вами майбутнє, у майбутнє нашої держави. Тому ми прикладаємо максимум зусиль аби наші діти зростали здоровими, навчалися у комфортних умовах, повноцінно та всесторонньо розвивалися, – наголосив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини намагається повернути державі земельні ділянки водного фонду на території Лютізької сільської ради Вишгородського району вартістю майже 2,5 млн грн, які привласнили майже 20 років тому

Читати "Моя Київщина" у Facebook