#

Група злочинців масово обкрадали жителів Київщини (ФОТО, ВІДЕО)

02.07.2022 12:40
Група злочинців масово обкрадали жителів Київщини (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Днями поліція Київщини викрила серійних крадіїв-гастролерів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Злочинне угруповання обкрадало оселі жителів Бориспільського, Бучанського, Фастівсьrого та Обухівського районів. До складу групи входило п'ятеро осіб, із них організатор, помічник та три виконавці. 

До приватних будинків та осель громадян злодії проникали шляхом зламу замків, а також віджиму метало-пластикових вікон та дверей. Окрім ювелірних прикрас та готівки, крадії забирали велосипеди, електроінструменти та цінне майно.  

У ході проведення низки оперативно-розшукових заходів поліцейські Київщини встановили і затримали зловмисників.

Організатором виявився 42-річний житель міста Запоріжжя, колишній таксист, який планував крадіжки, забезпечував поплічників транспортом, координував дії зловмисників та розподіляв прибутки.

Під час обшуків у помешканнях лиходіїв виявили мобільні телефони, біжутерію, годинники,  а також речі, якими злодії користувались під час скоєння крадіжок.  

За даними фактами поліцейські Київщини розпочали досудові розслідування  [ч.3 ст.185 ККУ ].За скоєне зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі. 

Поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до скоєння інших злочинів на території України.

Нагадаємо, що протягом 30 червня та 1 липня патрульні Київщини виявили 4-х громадян, які мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини.



Читати "Моя Київщина" у Facebook