#

Гуманітарний штаб Ржищівської МТГ отримав противірусні та протизапальні

11.01.2024 16:30
Гуманітарний штаб Ржищівської МТГ отримав противірусні та протизапальні
Фото з мережі інтернет

Гуманітарний штаб Ржищівської МТГ отримав противірусні та протизапальні ліки від благодійного фонду "Фармація

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької.

Громаді передали 2 тис. упаковок сиропу "Гропринозин" (показання: інфекційні захворювання вірусної етіології у пацієнтів із нормальним та зниженим імунним статусом: грип, парагрип, гострі респіраторні вірусні інфекції, бронхіт вірусної етіології, риновірусні та аденовірусні інфекції; епідемічний паротит, кір (тяжкий або ускладнений) тощо. Також передали 100 упаковок препарату "Ринза" (показання: симптоматичне лікування застудних захворювань, грипу та гострих респіраторних вірусних захворювань (пропасниця, біль, нежить).

Отримати ліки можуть громадяни, які зареєстровані та проживають на території Ржищівської МТГ. Для цього слід звернутися до гуманітарного штабу, який знаходиться за адресою: м. Ржищів, вул. Ярмаркова, 24-а. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 09:00 по 15:00. Контактна особа: Яна Папіженко, 063 172-95-30.

Нагадаємо, що мешканці Ржищівської міської територіальної громади отримали подарунки від жителів французького міста Б'євр (регіон Іль-де-Франс).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: