#

Хлопчику з Вишгородщини потрібна допомога

07.03.2020 16:30
Хлопчику з Вишгородщини потрібна допомога
Антон Ливковець

Стало відомо, що 11-річному Антону Ливковцю із селища Демидів Вишгородського району терміново потрібна операція, щоби врятувати зір

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Українська Біржа Благодійності" у Facebook.

Наразі відомо, що в хлопчика катаракта обох очей та вторинна косоокість. На жаль, Антон має інвалідність від самого дитинства. 

"Антон спав із напіввідкритими очима. А коли проходили комісію в школі, мені сказали, що в нього ускладнена катаракта обох очей", - говоритьмама хлопчика.

Маленький хлопчик живе в багатодітній сім’ї. Мама Антона теж інвалід другої групи з дитинства й не може працювати. Варто сказати, що Антон любить слухати казки, рахувати вголос, розповідати вірші і слухати музику. Зараз хлопчику необхідно провести операцію по заміні кришталика на обох очах. Йому ще не пізно одужати і стати повноцінним членом суспільства. Але, на жаль, у його сім'ї на це немає коштів.

Допомогти можна тут: https://ubb.org.ua/uk/project/5831

Нагадаємо, що боєць 72 бригади ОМБР 23-річний Богдан Петренко, який служив у Луганській області, потрапив до лікарні у важкому стані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: