#

Христина Соловій присвятила пісню загиблому хлопчику з Переяслава (ВІДЕО)

13.09.2019 14:17
Христина Соловій присвятила пісню загиблому хлопчику з Переяслава (ВІДЕО)
Кирил Тлявов

Нещодавно відома співачка Христина Соловій випустила нову пісню, яку присвятила загиблому 5-річному Кирилу Тлявову з Переяслав-Хмельницького

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Нагадаємо, що 31 травня в місті Переяслав 5-річний хлопчик на подвір’ї отримав вогнепальне поранення у голову. Як з'ясувалося згодом, стріляли двоє правоохоронців, яких 2 червня було затримано. Відтак, уже 3 червня стало відомо, що Кирило Тлявов із Переяслав-Хмельницького помер у Київському міському центрі дитячої нейрохірургії, а 5 червня малолітнього хлопчика поховали.

"Рівно 100 днів тому обірвалося життя 5-річного Кирила Тлявова. Це біляве хлоп’я померло не від страшної хвороби, чи жорстокої війни. Ні, то п’яні поліцейські вирішили розважитися і постріляти та випадково влучили просто у дитину. Ця історія про безвідповідальність та безкарність вразила мене до самого серця. Я не знаю усіх винних у цій трагедії, але такі жахіття точно не мають місця у цивілізованій країні. Аби про Кирила не забули і не пробачили його вбивство, я реагую таким безсилим у цій історії, але єдиним доступним мені інструментом – піснею", - написала на своїй сторінці у Facebоok Христина Соловій.

Пост співачки прокоментувала бабуся Кирилка: "Дякую тобі, Христинко. Від щирого серця всім небайдужим людям спасибі за підтримку".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: