#

Відомого хабарника Київщини Ігоря Мозоля виженуть із Київоблгазу

16.03.2023 15:10
Відомого хабарника Київщини Ігоря Мозоля виженуть із Київоблгазу
Ігор Мозоль

Газовому свавіллю на Київщині та епосі злочинного угруповання Ігоря Мозоля прийшов кінець – РГК виганяє одіозного директора з Київоблгазу. Слідом піде й все інше керівництво

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Як ми вже раніше писали, зміна керівництва Київоблгазу мала відбутися ще торік влітку, але виявилася не на часі. Розуміючи це Руслан Писанко, вічний в.о., та його підлеглий Ігор Мозоль розгорнув масштабну корупційну схему: вимагання коштів з населення та бізнесу. На щастя, доброчесні правоохоронці почули численні скарги забудовників Київщини. Тож на причетних чекає суд.

Те, що звільнення невідворотне, хабарники зрозуміли. Вказує на це "касир" В’ячеслав Смульський, який почав збирати хабарі "передплатою". А спільники Руслан Писанко та Ігор Мозоль розпочали війну за "потоки". 

Підсидіти свого керівника – давня мрія Мозоля. Або навіть більше – отримати посаду в РГК, але за довгий язик та за пристрасть до хмільного – відмова. Навіть "криша" в особі Андрія Савченка не допоможе.

Але зовсім скоро усе це не матиме значення, адже держава в особі "Нафтогазу" вирішила раз і на завжди покласти край газовому терору українців та крок за кроком утримує в управління підприємства критичної інфраструктури, відповідно, і доступ до раніше прихованої інформації. Відтак кожен хто заподіяв шкоду людям або завдав збитки країні під час війни – відповідатиме.

Читати "Моя Київщина" у Facebook