#

Імовірний вбивця сестри Ноздровської викрав з райвідділку власний автомобіль

31.05.2018 16:54
Імовірний вбивця сестри Ноздровської викрав з райвідділку власний автомобіль

Сьогодні, 31 травня, прокуратура повідомила про підозру Дмитру Россошанському, який, умисно не виконуючи судове рішення, самовільно забрав зі штрафного майданчика автівку, яка фігурує у справі по смертельній ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури у Київській області.

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури повідомлено про підозру Д. Россошанському в умисне невиконання ухвали суду, що набрала законної сили.

Так, під час досудового розслідування встановлено, що ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва накладено арешт на автівку Д. Россошанського на якій він вчинив дорожньо-транспортну пригоду внаслідок якої загинула С. Сапатінська.

Крім того, вказаною ухвалою Д. Россошанському заборонено користуватися та розпоряджатися автомобілем, а також визначено місце його зберігання на території  закритого майданчика тимчасового утримання транспортних засобів  Вишгородського РВ в Київській області.

Незважаючи на це, Д. Россошанський, ігноруючи вказане рішення суду, самовільно, без будь-якого дозволу, у січні 2016 року забрав арештований автомобіль.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: