#

Ініціативна молодь Кагарлика тепер має простір для реалізації ідей

28.11.2022 12:30
Ініціативна молодь Кагарлика тепер має простір для реалізації ідей
Фото з місця подій

У Кагарлику в будівлі мистецького центру, де розташовані бібліотека та мистецька школа, 25 листопада запрацював Молодіжний простір "Молодіж.Ка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

Молодіжний простір – це вільний простір для реалізації творчих, культурних та соціальних ініціатив молоді Кагарлика. Місце для навчань, втілення проєктів, презентацій, майстер-класів та зустрічей, який працює у форматі коворкінгу чи хабу.

У молодіжці зростатимуть майбутні лідери, адже тут молодь зможе проявити себе, знайомитися із самоврядуванням, долучатися до справ, які змінюють громаду. Тому першочерговим завданням було створити комфортні умови для молоді.

Мрія створити молодіжний простір в Кагарлику стала реальністю завдяки підтримці міського голови Олександра Панюти. А тісна співпраця з управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації дала поштовх для його створення.

Тут планують співпрацювати з органами влади, волонтерськими та громадськими організаціями, навчальними закладами, які допоможуть залучити спеціалістів з певних питань (психологів, волонтерів, модераторів та громадських діячів). 

Крім соціальних та культурно-освітніх заходів, у Молодіжному просторі планують залучати молодь до волонтерського руху, благодійної діяльності, а також активізувати та згуртувати молодь Кагарличчини для спільної праці задля сталого розвитку громади.

Нагадаємо, що в селі Бурти Кагарлицької громади, під час проведення оперативно-розшукових заходів поліціянти затримали місцевого жителя, який перебував у розшуку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: