#

Іноземні інвестори модернізують Білоцерківський елеватор (ФОТО)

09.03.2020 09:24
Іноземні інвестори модернізують Білоцерківський елеватор (ФОТО)
Білоцерківський елеватор

Стало відомо, що сінгапурська компанія OLAM International в реконструкцію й переобладнання "Білоцерківського елеватора" інвестувала близько 400 тис доларів за три роки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Latifundist.com.

Керівник зернового напрямку "Олам Україна" Олексій Пахомов говорить, що більш раціонально робити капіталовкладення в перевалочний комплекс із невеликою високоефективністю. Такі заходи проводяться з метою спрощення збуту зерна. 

"Суть у тому, щоби клієнт не їхав за 400 км у порт, а здав зерно тут, на наш найближчий Білоцерківський елеватор, а далі ми самі доставимо зерно в порт", - пояснює Олексій Пахомов.

Наразі відомо, що Білоцерківський елеватор побудували в 1953 році. На складі багато банок для зберігання, точок відвантаження та приймання. 

"У нього багато переваг, але, зрозуміло, є й недоліки. Якщо поступово його модернізувати, він буде просто ідеальним", - переконаний чоловік.

Модернізацію підприємства проводили за принципом пляшкового горлечка. Спочатку реконструювали ваги, згодом вирішили проблему із залізничним відвантаженням. Згодом придбали перекидачі для розвантаження длинномеров. 

"Тобто реконструкція спрямована на максимальну оборотність продукції. І зараз у роботі кілька проектів", - інформує Олексій Пахомов.

Відтак, за три роки компанія інвестувала в Білоцерківське підприємство близько 400 тис доларів. Ба більше, на цьому вкладення не припиняться.

Нагадаємо, що в Білій Церкві в кінці вулиці Івана Кожедуба, перед виїздом із міста, горе-ремонтники доріг виконували ремонт "за новою технологією".

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: