#

Інтернет-зловмисники намагаються зіпсувати репутацію одному із видань Київщини (ФОТО)

22.05.2020 14:21
Інтернет-зловмисники намагаються зіпсувати репутацію одному із видань Київщини (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 21 травня, редакція інформаційного порталу "КиевВласть" офіційно заявила, що уся інформація, яку поширюють на Telegram-каналі під їхнім ім'ям, - фейкова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КиевВласть". 

"КиевВласть" повідомляє, що декілька днів тому в соціальній мережі Telegram був зареєстрований фейковий канал під їхнім ім’ям. Однак редакція аналітичного інтернет-видання запевняє що не причетна до цього та радить своїм читачам не довіряти фейкам, вигадкам та домислам, які поширюються під їхнім ім’ям.

По-перше, незрозумілий чорно-білий логотип на Telegram-каналі не є ні офіційним логотипом "КиевВласть", ні будь-яким іншим логотипом цього видання. До того ж, у цього видання ніколи не було свого Telegram-каналу.

Редакція "КиевВласть" ніколи б не сплутала Київську міську раду із Київською міською державною адміністрацією, як це роблять автори фейковий Telegram-каналу, - йдеться у повідомленні.

Ба більше, видання вважає це крадіжкою інтелектуальної власності, що має каратися законом. Ба більше, у редакції навіть знають, хто створив фейковий канал, однак ім’я поки не називають.

Нагадаємо, що ексміністр закордонних справ Леонід Кожара, якого підозрюють у вбивстві Сергія Старицького, тепер може вийти з СІЗО, бо вніс 2,1 млн грн застави.


Читати "Моя Київщина" у Telegram