#

Ірландський лоукостер "Ryanair" скоригував розклад рейсів з "Борисполем"

30.04.2018 09:41
Ірландський лоукостер "Ryanair" скоригував розклад рейсів з "Борисполем"

Ірландський лоукостер Ryanair, який почне літати в Україну з осені 2018 року, змінив час відправлення та прибуття своїх літаків у "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "hromadske".

Інформресурс відзначає, що відповідно до даних у системі бронювання авіакомпанії, більшість рейсів будуть відправлятися і прийматися не в піковий для аеропорту "Бориспіль" час.

Так, наприклад, рейс до Барселони вилітатиме з "Борисполя" о 12:45, що на годину пізніше, ніж було заплановано раніше. Відправлення до Стокгольма буде о 22:00, причому раніше час виліту цього рейсу планували на 10:45 ранку.

Зміни торкнулися й інших рейсів з та до "Борисполя", на відміну від маршрутів до Львова, де розклад більшості перельотів залишився без змін.

Раніше гендиректор "Борисполя" Павло Рябікін заявляв, що Ryanair веде продаж квитків на рейси, слоти для яких не узгоджені аеропортом. 15 лютого 2018-го вRyanairпідтвердили вихід на українськийринок. Повідомлялось, щолоукостер Ryanair літатиме з Україниза 15 рейсамиз осені 2018 року. 

Міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував рейси лоукостера ще в 4 українських міста. Найдешевші квитки Ryanair коштуватимуть 10 євро. Ryanair раніше підтверджував початок польотів за напрямком Київ-Берлін 3 вересня. Літаки виконуватимуть рейси чотири рази на тиждень — щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: