#

Ірпінь відвідала віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук

06.03.2024 08:53
Ірпінь відвідала віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук
Фото з місця події

Віце-премʼєр міністр України-Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук з робочим візитом відвідала Ірпінь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Разом з міським головою Олександром Маркушиним, Віце-премʼєр міністром України Іриною Верещук, Головою КОВА Русланом Кравченко, першим заступником голови КОВА Миколою Бойком, представниками Міжнародної організації з міграції оглянули руйнування двох багатоповерхівок по вул. Северинівська, 162-1 та 160-2 та обсяг виконаних робіт з демонтажу будинку по вул. Гостомельське шосе, 14-16.

Разом з мешканцями обговорили проєкт нового будівництва будинку на місці зруйнованого по вул. Гостомельське шосе, 12. Мешканці будинків мали змогу поспілкуватися з представниками влади, висловити свої зауваження та отримати відповіді на запитання щодо відбудови домівок

-розповів Кравчук.

Відвідавши об’єкти, Ірина Верещук підкреслила важливість співпраці між урядом, місцевими органами влади та мешканцями у відновленні інфраструктури та підтримці громади. 

У рамках зустрічі відбулась нарада з обговорення графіків реалізації проєктів у Київській області у розрізі обʼєктів, видів робіт, строків їх виконання. 

За результатами наради було встановлено домовленості щодо строків завершення робіт з відновлення будинків.

Варто зазначити, що дата завершення першої черги робіт для житлового будинку по вул. Северинівська, 162-1 - 30 червня 2024 року, по вул. Северинівська, 160-2 - 30 липня 2024 року. Паралельно будуть проводитись роботи щодо робіт другої черги - внутрішні роботи у будинках. Роботи по цим будинкам повинні бути завершені до кінця грудня 2024 року. 

По вул. Гостомельське шосе, 12 збудують нову багатоповерхівку. Тендер вже оголосили. За планом роботи розпочнуться у серпні 2024 року. 

Нагадаємо, що в Ірпені та Горенці перевірили хід відбудови багатоповерхівок.


Читати "Моя Київщина" у Facebook