#

Ірпінська центральна лікарня знову отримала благодійну допомогу (ВІДЕО)

09.12.2020 10:20
Ірпінська центральна лікарня знову отримала благодійну допомогу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Ірпінська лікарня отримала благодійну допомогу на 2 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Фонд "Твоя опора" передав закладу один апарат ШВЛ, і тепер їх у лікарні 26. Окрім цього, привезли витратні матеріали та два "монітори пацієнта".

За словами директора лікарні Антона Довгопола, це сучасна апаратура, яка дає можливість надавати якісну медичну допомогу пацієнтам із COVID-19.

Це "монітори пацієнта", які дають змогу контролювати всі показники організму пацієнта в режимі онлайн і при цьому вести запис цих показників, – зазначив директор Ірпінської центральної міської лікарні.

Обладнання встановлять у терапевтичному корпусі. Тут готують нове відділення на 60 ліжок для хворих на коронавірус.

Там будуть створені дві палати інтенсивної терапії. Вони будуть оснащені функціональними ліжками, апаратами штучної вентиляції легень, моніторами і системою кисню, – додав очільник закладу Антон Довгопол.

Сьогодні благодійники передали лікарні обладнання на суму 2 млн грн. І це не перша допомога від фонду "Твоя опора": раніше він уже надавав допомогу теж на 2 мільйони.

Нагадаємо, що протягом листопада 2020 року ціни на нерухомість у новобудовах Ірпеня зросли в середньому на 800 грн за квадратний метр або на 4,7%.


Читати "Моя Київщина" у Telegram