#

Ірпінчанка перемогла у міжнародному літературному конкурсі

08.05.2021 11:45
Ірпінчанка перемогла у міжнародному літературному конкурсі
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що ліцеїстку з Ірпеня Ольгу Камінську нагородили спеціальною відзнакою на Міжнародному літературному конкурсі есе і новел "WorkStory: робота у фокусі літератури"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "itvua.tv".

Члени журі від Малої академії наук високо оцінили новелу "Покликання" юної літераторки. Науковці відзначили твір Ольги, у якому вишукано й метафорично йдеться про надсерйозні речі — вибір майбутньої професії, профорієнтацію, але в милому художньому пакуванні. Крім такого цікавого ракурсу опрацювання теми, авторка новели продемонструвала ще й неабиякий літературний хист — оригінальні персонажі, красива художня мова, цікава композиція.

Додається, що учениця Ірпінського академічного ліцею опинилася в п’ятірці фіналістів  категорії конкурсантів (15–18 років).

Слід додати, що в конкурсі представили свої роботи 200 авторів із 16 країн світу – України, Канади, США, Німеччини, Італії, Іспанії, Португалії, Данії, Чехії, Польщі, Болгарії, Литви, Ізраїлю, Туреччини, ОАЕ, Грузії.

Зазначається, що окремою збіркою вийдуть найкращі твори конкурсантів, а також будуть опубліковані в збірці Київської Малої академії наук, на сторінках журналу української діаспори у США "Ukrainian people", в "Українській літературній газеті", "Дебют-газеті", журналі "Золота пектораль" та на їхніх веб-ресурсах, а також у кількох провідних літературних інтернет-виданнях України, зокрема на сайтах НСПУ та газети "Літературна Україна".

Також нагадаємо, що міністр фінансів України Сергій Марченко та державний секретар Мінфіну Дмитро Самоненко особисто представили нову виконуючу обов’язки ректора університету Фіскальної служби Валентину Унинець-Ходаківську.

photoeditorsdk-export - 2021-05-06T194055.769


Читати "Моя Київщина" у Facebook