#

Ірпінська міськрада зачинилася на день за наказом Карплюка

13.11.2019 17:09
Ірпінська міськрада зачинилася на день за наказом Карплюка
Володимир Карплюк

Сьогодні, 13 листопада, на відвідувачів Ірпінської міської ради чекали закриті двері. Чиновники влаштували одноденний бойкот нібито через політичний тиск з боку прокуратури

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Зорю Приірпіння".

Своє рішення працівники органу місцевого самоврядування мотивують політичним тиском з боку прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури Юрія Дмитруня. Справжньою причиною бойкоту з боку міськради жителі Ірпеня називають публічні розбірки ексмера Володимира Карплюка з прокуратурою.

У магазині поблизу приміщення ІМР журналістам та небайдужим жителям Ірпеня вдалося "спіймати" секретаря ради Андрія Літвинова: у робочий час чиновник робив покупки. Згодом посадовець все ж наважився поспілкуватися із журналістами.

"Надходять тисячі запитів з боку прокуратури, постійно вилучають проектну, тендерну документацію, забирають особисті речі працівників — телефони, планшети, ноутбуки. Ми вважаємо це тиском з боку прокуратури. Щоб відповідати на всі її запити, нам треба створити ще один відділ, який буде над цим працювати. За рішенням трудового колективу ми сьогодні всі взяли відпустку за власний рахунок на один день", - розповів Літвинов.

Люди, які прийшли на прийом до міськради, не приховували обурення таким вчинком ірпінської влади. Люди складали заяви про порушення їхніх прав з боку чиновників, які таким чином вирішили тиснути на розслідування злочинних діянь, що проводить прокуратура.

Також нагадаємо, що Ірпінська міська рада та виконавчий комітет Ірпінської міської ради оголосили про проведення одноденного бойкоту через політичний тиск з боку прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури Юрія Дмитруня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: