#

Ірпінська влада посилила тиск на волонтерів та активістів, - команда "Європейської Солідарності" (ФОТО)

10.09.2020 18:08
Ірпінська влада посилила тиск на волонтерів та активістів, - команда "Європейської Солідарності" (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 10 вересня, на Facebook-сторінці партії "Європейська Солідарність" Ірпінської ОТГ з'явилося офіційне повідомлення про незаконний тиск на членів команди політсили з боку місцевої влади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Європейська Солідарність Ірпінська ОТГ" у Facebook.

У дописі йдеться про те, що причиною такого тиску на команду партії став початок офіційної кампанії місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.

За словами членів "Європейської Солідарності", активістам та волонтерам політсили стали погрожувати звільненням з роботи та порушенням кримінальних справ за участь в виборчій кампанії від партії експрезидента Петра Порошенка.

Заявляємо, що захистимо кожного нашого активіста й волонтера в рамках чинного законодавства. Ще раз наголошуємо, у нашій команді немає жодного чинного депутата міської ради, жодного, хто брав участь в просуванні й прийнятті "дерибанного" Генплану, жодного забудовника висоток, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин на своїй сторінці у Facebook запросив містян відвідати презентацію підсумкового каталогу пленеру "Намальований Ірпінь", яка відбудеться у п’ятницю, 11 вересня.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: