#

Ірпінський депутат від партії Порошенка проголосував проти національного прапора

30.12.2020 15:00
Ірпінський депутат від партії Порошенка проголосував проти національного прапора
Фото з місця події

Стало відомо, що в Ірпені на сесії відбулося голосування за визнання червоно-чорного прапора як бойового прапора на території громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Михайлина Скорик-Шкарівська у Faсebook.

Друзі, треба порада. У нас в Ірпені є депутат, який називає себе патріотом, волонтером, учасником Євромайдану і навіть учасником війни, хоча не факт, що він дійсно брав участь у бойових діях, - пише жінка.

Далі вона зауважує, що на останній сесії відбулося голосування за визнання червоно-чорного прапора  як бойового прапора на території громади, щоб піднімати його в особливі дні.

Але більшість в Ірпені нині під керівництвом міського голови становлять чиновники міської ради. Тож сам міський голова, цей типу депутат-волонтер (він очолив гуманітарну комісію), всі чиновники, що сидять у нас на бюджетній зарплаті і обрана від Європейська Солідарність сержантка ЗСУ утрималися. При цьому один обранець від ЄС - директор школи - натиснув кнопку "проти", - пише Михайлина Скорик-Шкарівська.

Далі зазначається, що "за" проголосувалося 15 депутатів з 38, а для прийняття рішення необхідно було 20.

Нагадаємо, що  30 грудня у читальній залі Ірпінської центральної міської бібліотеки імені Максима Рильського відбулася зустріч із відомим дослідником скіфської культури Миколою Гладким.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: