#

Ірпінський забудовник продає електроенергію за фіктивними договорами з ДТЕК

19.03.2021 21:54
Ірпінський забудовник продає електроенергію за фіктивними договорами з ДТЕК
Забудовник Олексій Пєший рейдерським шляхом захопив електромережі

Скандальний забудовник Олексій Пєший рейдерським шляхом захопив електромережі в місті Ірпінь на Київщині, уклавши фіктивні угоди з представниками компанії «ДТЕК Київські регіональні мережі».

Про це повідомила представник компанії "ПП Білдгрупменеджмент" Євгенія Ростолопа  на своїй сторінці у Фейсбук у відкритому листі до керівника «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» Віталія Шайди.

Євгенія Ростолопа просить у Віталія Шайди допомоги у вирішенні  проблеми рейдерського захоплення електромереж в місті Ірпінь.

«Як представник компанії ПП «Білдгрупменеджмент», звертаюся до Вас з проханням максимальної співпраці та взаємодопомоги у вирішенні проблеми рейдерського захоплення електромереж в місті Ірпінь, адже нами був виявлений факт неправомірної змови представників компанії «ДТЕК Київські регіональні електромережі» та Пєшого Олексія», – йдеться у листі.

Ростолопа пише, що від самоуправства Пєшого потерпають сотні мешканців Ірпеня: «Пєший Олексій систематично втручається в роботу мережі, підключаючи нові будинки, та відключаючи тих, хто не погоджується з його ціновою політикою, від чого потерпають сотні людей».

 

Представниця компанії ПП «Білдгрупменеджмент» заявляє також, що співробітники компанії «ДТЕК Київські регіональні електромережі» без відома керівництва уклали з Олексієм Пєшим фіктивні договори.


 

«Нами встановлено, що за Вашою спиною, співробітники Вашої компанії, уклали фіктивні договори з Олексієм Пєшим, який продає електроенергію за непомірно завищеними цінами населенню, прикриваючись іменем нашої компанії», – йдеться у листі далі.

 

За словами автора листа, з приводу загаданих подій ПП «Білдгрупменеджмент» подало відповідні заяви до поліції. За фактом підробки підписів і печаток вже порушені кримінальні провадження.  «Білдгрупменеджмент» неодноразово зверталося і до «ДТЕК Київські регіональні електромережі». Але жодної відповіді не отримало.

 

«Ми неодноразово зверталися до Вашої компанії з проханням розглянути дане питання, але на жаль, так і не отримали від вас жодної відповіді. Ми усвідомлюємо, що карантинні норми впливають на роботу Вашої компанії, але наполегливо просимо розглянути всі наші звернення та надати відповідь, яка чітко відображатиме позицію компанії «ДТЕК Київські регіональні електромережі»,  – завершується лист такими словами.

 

«ДТЕК Київські регіональні електромережі» відреагувало на пост Ростолопи, залишивши коментар, у якому запевенили, що щиро переживають з приводу її повідмлення і просять  часу для зясування  ситуації.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: