#

"Ірпінську муніципальну варту" визнали найкращим формуванням Київщини з охорони громадського порядку (ФОТО)

23.12.2020 08:50
"Ірпінську муніципальну варту" визнали найкращим формуванням Київщини з охорони громадського порядку (ФОТО)
Фото з місця події

"Ірпінська муніципальна варта" увійшла в трійку найкращих громадських формувань Київщини з охорони громадського порядку, які за підсумками 2020 року відзначило Головне управління Національної поліції в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "КП "Муніципальна Варта" Ірпінської Міської Ради" у Facebook.

Зазначається, що деяким членам найкращих формувань були вручені листи-подяки від правоохоронців.

Метою зібрання було підведення підсумків роботи спілки "Громадська безпека +380", яка об’єднує громадські формування Київської області з охорони правопорядку. Також були намічені плани на прийдешній рік. Як повідомив голова спілки Володимир Бардецький, планується проведення на базі великого міста загальноукраїнського з’їзду формувань із охорони громадського порядку, комунальних підприємств та інших структур, що опікуються публічною (громадською) безпекою.

Також у планахзустріч із новообраними головами територіальних громад, де діють безпекові громадські формування, та з керівництвом поліції Київщини "для обговорення шляхів поглиблення кооперації в питаннях безпеки в громадах".

Через карантинні обмеження у форумі не змогли взяти участь усі охочі, однак приїхали командири та заступники командирів громадських формувань із міст Обухів, Бориспіль, Вишневе, Українка, Боярка та з села Тарасівки.

Учасників зібрання привітав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Він підкреслив значну роль безпекових громадських формувань у житті громад та відзначив заслугу «Ірпінської муніципальної варти» у збереженні майна міста і забезпеченні публічного порядку.

Нагадаємо, що ірпінські ліцеїстки записали жестовою мовою вірші Ліни Костенко.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: