#

"Ірпіньводоканал" запустив чат-бот для зручної комунікації з абонентами (ВІДЕО)

30.06.2021 15:24
"Ірпіньводоканал" запустив чат-бот для зручної комунікації з абонентами (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В "Ірпіньводоканалі" запустили чат-бот на платформі "Telegram" для комунікації з абонентами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зазначимо, що наразі можна скористатися лише пробною версією чат-боту.

Заступниця начальника КП "Ірпіньводоканал" Валентина Кравченко розповіла, що чат-бот дуже зручний, тому що в будь-який момент можна сплатити рахунки або передати показники. Не потрібно йти ані в касу, ані заходити в комп’ютер.

Завдяки цьому віртуальному помічнику в споживачів завжди під рукою будуть усі необхідні інструменти для взаємодії з підприємством. І найголовніше – все, що відбувається з рахунком, можна бачити в реальному часі.

Валентина Кравченко додала:

Якщо в абонента є декілька особових рахунків, він може зареєструвати їх під №1, під №2, під №3.Скільки особових рахунків є, за стількома ви маєте можливість у нашому чат-боті сплачувати й контролювати свої особові рахунки.

Перейти на чат-бот можна через посилання на сайті «Ірпіньводоканалу» або ж просто один раз відсканувати QR-код. Потрібно ввести особовий рахунок, прізвище, зазначене у квитанції, і останню цифру особового рахунку.

Нагадаємо, що в 2016 році у центрі Києва жорстоко вбили відомого журналіста Павла Шеремета, але замість того, щоб розслідувати цю справу, правоохоронці стали проводити обшуки в Приірпінні.


Читати "Моя Київщина" у Telegram