#

"Європейська Солідарність": як очистили список у Бучі від проросійських кандидатів

15.09.2020 12:05
"Європейська Солідарність": як очистили список у Бучі від проросійських кандидатів
Фото з мережі Інтернет

Напередодні офіційного висунення кандидатів до місцевих рад опоненти партії "Європейська Солідарність" намагаються "проштовхнути" своїх людей в списки "ЄС"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Європейська Солідарність. Київська територіальна організація".

Керівництво Київської територіальної організації "Європейської Солідарності" виявило і зупинило спроби чиновників лобіювати внесення своїх ставлеників у списки партії.

У цих спробах не було винятком і місто Буча Київської області. Чинний Бучанський міський голова Анатолій Федорук, заручившись підтримкою партій "Слуга народу","Опозиційна платформа – За життя","Сила і честь","За майбутнє "і сил, які мають ознаки носіїв антиукраїнської ідеології, намагався нав'язати обласному керівництву "Європейської солідарності" наближених до себе осіб. Проти Федорука об'єднуються всі проукраїнські сили. Київська територіальна організація "Європейської солідарності" закликає місцеві організації національних партій підтримати єдиного кандидата, що дозволить отримати в Бучі перемогу над двадцятирічною епохою корупції та зневажання до участі громади у розвитку міста. Після конференції ми оголосимо список людей, які пройшли відбір і завдяки суспільному визнанню і високому рівню суспільної довіри, отримали право висунення від "Європейської Солідарності". Партію посилить виключення з лав місцевої організації тих членів, для яких проросійська орієнтація стала важливіше державної позиції. За останні два десятиліття, побувавши в багатьох партіях, Бучанський міський голова Анатолій Федорук повинен розуміти, що в рядах "Європейської солідарності" не місце тим, хто засуджував Революцію Переваги, до останнього не виходячи з Партії регіонів, – йдеться в заяві партії.
Ми пропонуємо Бучанській громаді об'єднатися навколо кандидатури Катерини Українцевої – волонтера і адвоката, яка стала опорою для багатьох учасників АТО під час бойових дій на Сході України, – наголошується в заяві Київської територіальної організації "Європейської Солідарності.

Катерина Українцева надавала і надає хлопцям моральну і правову підтримку, роками займається ветеранами, учасниками бойових дій і сім'ями загиблих. з 2014 постійно їздить на схід в гарячі точки з метою увічнити пам'ять загиблих і підтримати тих, хто воює за Україну. Катерина створила і очолила ОСББ, і сприяла створенню ОСББ у багатьох будинках регіону. Війна забрала у Катерини Українцевої рідного брата з тих пір кожна хвилина її життя присвячена захисту України та її незалежності.

Нагадаємо, що 13 вересня з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Бучанській ОТГ відбулася робоча зустріч міського голови Анатолія Федорука з представниками різних видів спорту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: