#

Кабмін повернув Фіскальному університету статус національного

20.05.2018 08:09
Кабмін повернув Фіскальному університету статус національного

У середу, 16 травня, Кабінет Міністрів України повернув статус національного Університету державної фіскальної служби України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Правда Ірпеня".

За словами ректора вишу Павла Пашка, університет цілком відповідає статусу "Національний" рівнем освіти, який отримують студенти, та рівнем його викладацького й наукового складу.

"Зважаючи на високу потребу у професійних кадрах в країні, наш Національний Університет й надалі залишатиметься надійним джерелом висококваліфікованих фахівців для держави", – заявив Пашко.

Як відомо, Університет державної фіскальної служби України у 2015 році було утворено шляхом злиття Національного університету державної податкової служби України, Державного науково-дослідного інституту митної справи, Науково-дослідного інституту фінансового права та віднесено до сфери управління Державної фіскальної служби України. Метою такої реорганізації стало створення потужного вищого навчального закладу європейського рівня для забезпечення умов впровадження стандартів ЄС, підготовки та підвищення кваліфікації кадрів в умовах наближення України до європейської спільноти, формування нової структури з фінансових розслідувань.

Читати "Моя Київщина" у Facebook