#

Кабмін виділив гроші для завершення будівництва гімназії в Бучі

08.07.2019 05:48
Кабмін виділив гроші для завершення будівництва гімназії в Бучі
Недобудована школа

Кабінет міністрів виділив кошти на будівництво гімназії в місті Буча Київської області, що повинно дозволити завершити будівництво об'єкта: влада Бучі заявляє про можливість завершення будівництва до кінця року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевVласть".

В проект вже інвестовано близько 44 млн гривень, з яких 18,8 млн гривень - кошти місцевого бюджету. Кабмін 5 липня на засіданні виділив додатково необхідну суму, щоб завершити будівництво.

Відзначається, що тепер є всі шанси добудувати навчальний заклад до кінця року.

Варто відзначити, що будівництво гімназії в Бучі триває вже чотири роки. Міський голова Бучі Анатолій Федорук навесні цього року заявляв, що на об'єкті залишилося завершити лише оздоблювальні роботи і закупити відповідне обладнання. Він навіть висловлював надію, що будівництво вдасться завершити до 1 вересня.

В Бучі за останні чотири роки населення збільшилося майже вдвічі, але не відкрито жодної нової школи. Діти в школах навчаються у дві, а в деяких, наприклад, в школі №4 навіть в три зміни. Начальник відділу освіти Бучанської міськради на диктофон зазначив, що "у нас є загроза не запустити 1 вересня".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: