#

Кагарлицькі поліцейські не набрали балів під час тестування, проте пройшли переатестацію

16.09.2021 19:45
Кагарлицькі поліцейські не набрали балів під час тестування, проте пройшли переатестацію
Фото з мережі Інтернет

Керівництво Нацполіції та МВС призначило переатестацію співробітників Кагарлицького місцевого відділку поліції, проте п’ятеро з них не набрали мінімальних 25 балів за одним із тестів - на загальні або професійні навички, але пройшли переатестацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "lb.ua".

Згідно з підсумками перевірки патрульний Олег Бєланов отримав 17 балів за загальне тестування і 40 - за професійне, помічник чергового Юрій Бондаренко - відповідно 17 і 26 балів, начальник патрульної поліції Сергій Капітоненко - 22 і 25 балів, інспектор Анатолій Капітоненко - 27 і 24 бали, а патрульний Богдан Заїка - 24 і 41 бал.

Крім того, усі ці поліціянти, крім Анатолія Капітоненка, притягувалися до дисциплінарної відповідальності від одного до п’яти разів.

Попри це, члени атестаційній комісії вирішили, що вказані співробітники відділку відповідають своїм посадам. У висновку комісії вказано, що вони "орієнтуються у нормативно-правовій базі, чесні, доброзичливі та налаштовані на якісні зміни".

За даними видавництва, четверо із п’яти поліціянтів, які не набрали мінімальної кількості балів під час атестації, продовжують працювати в поліції Кагарлика і зараз. Як повідомили нам у відділку, лише патрульний Богдан Заїка звільнився за власним бажанням.

Нагадаємо, що у Кагарлику на вулиці Козацькій завершилися роботи з реконструкції водозабірного вузла з будівництвом станції очищення води.

Читати "Моя Київщина" у Telegram