#

Кагарлицьких поліцейських підозрюють у побиті та зґвалтуванні

25.05.2020 10:47
Кагарлицьких поліцейських підозрюють у побиті та зґвалтуванні
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 травня, до Кагарлицької ЦРЛ прийшла 26-річна жінка, яка стверджує, що її побили та зґвалтували двоє співробітників місцевої поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "СтопКор".

Наразі, керівництво відділу поліції відсторонено. Голова Нацполіції Ігор Клименко прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всіх співробітників.  

Перевіряти достовірність інформації взялися співробітники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Зауважимо, що поки що причетність поліцейських до побиття та зґвалтування жінки підтвердили. 26-річну місцеву мешканку напередодні доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна.

Внутрішня безпека Нацполіції затримали двох співробітників Кагарлицького відділу поліції у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Уся інформація передана до Державного бюро розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 152 Кримінального кодексу України.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького ВП, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження уряду на території Київської області має бути 69 територіальних громад, серед яких і Переяславська.

Читати "Моя Київщина" у Telegram