#

Кандидат-невдаха виборів Київоблради-2015 буде представляти Кабмін у Верховній Раді (ФОТО)

13.03.2020 06:54
Кандидат-невдаха виборів Київоблради-2015 буде представляти Кабмін у Верховній Раді (ФОТО)
Василь Мокан

Стало відомо, що депутат від партії "Слуга народу" Василь Мокан, який у 2015 році балотувався до Київської облради, став новим представником уряду у Верховній Раді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Євгенії Кравчук у Facebook.

"Вітаю нового представника уряду у Верховній Раді! Ним став народний депутат від партії "Слуга Народу" Василя Мокана. Тепер він відповідатиме за комунікацію між парламентом і Кабінетом міністрів", - повідомляє заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук.

Зауважимо, що раніше цю посаду займала Олена Шуляк, яка подала у відставку після оновлення Кабміну. Варто зазначити, що у Верховну Раду Василь Мокан пройшов від партії "Слуга народу" під 103 номером. Наразі депутат є заступником голови Комітету ВРУ з питань молоді та спорту та головою підкомітету з питань національно-патріотичного виховання. Окрім цього, Василь Мокан закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. До того ж, депутат є співзасновником і заступником директора консалтингової компанії Ukrainian Politconsulting Group. Відомо, що Василь Мокан працював політичним консультантом на загальнонаціональних та місцевих виборчих кампаніях із 2004 року. Поза тим, теперішній представник Кабміну у 2015 році балотувався в депутати Київської облради від БПП, проте набрав усього 14,7% голосів.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський звільнив Олексія Чернишова з посади голови Київської обласної державної адміністрації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: