#

Карантин: поліція Київщини закликає анонімно повідомляти про порушення (ФОТО)

19.03.2020 08:55
Карантин: поліція Київщини закликає анонімно повідомляти про порушення (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У зв'язку із карантинними заходами правоохоронці Київської області докладають максимум зусиль щоби не допустити розповсюдження небезпечної інфекції й закликають громадян анонімно повідомляти про будь-які порушення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Наразі поліцейські вживають усіх можливих заходів, щоби не допустити поширення коронавірусної інфекції на території області. Проте, поліція Київщини закликає не порушувати епідрежим, карантинні заходи та не наражати інших на небезпеку, адже за це загрожує відповідальність. Ба більше, адміністративну відповідальність понесуть усі, хто розповсюджує фейки.

"Шановні громадяни! Якщо Вам відомі випадки порушення умов карантину, телефонуйте на спецлінію 102. Анонімність гарантується! Поліція реагуватиме не всі повідомлення без виключень", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в місті Біла Церква працівники поліції врятували жінку, яка накинувши собі шкіряний пасок на шию, висіла на трубі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: