#

Карантин у Переяславі: у місті почали дезінфікувати вулиці та зупинки

06.04.2020 12:19
Карантин у Переяславі: у місті почали дезінфікувати вулиці та зупинки
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 3 квітня, працівники цеху "Благоустрій" міського ВУКГ почали дезінфекцію головних транспортних маршрутів – центральних вулиць міста спеціальними розчинами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Переяславської міської ради та виконавчого комітету.

Начальник цеху "Благоустрій" Микола Дорошенко розповів, що за розпорядженням міського голови автобусні зупинки вони оббризкують дезінфікуючими сумішами з початку впровадження карантину. Наразі вже почали це робити і на вулицях. Для роботи працівники використовують поливальний автомобіль, який за раз бере 6 кубічних метрів розчину. Роботи розпочинають з самого ранку, і на добу вистачає три заправки автомобіля. Дезінфекція вулиць та автозупинок триватиме і надалі.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Тетяна Сущук, начальник ВУЖКГ, повідомила, що її управляюча компанія під час карантину проводить дезінфекцію у багатоповерхових будинках міста, які обслуговує. Передбачена вона як переліком карантинних заходів для комунальних житлових будинків, так і рішенням місцевого самоврядування.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Оббризкувати дезинфікуючими сумішами перила, дзвінки, дверні ручки у під’їздах почали вже невдовзі після введення карантину. Для цього придбали три оббризкувачі та інше необхідне оснащення. Виконують роботу спеціальний працівник жеку та двірники, закріплені за кожним окремим будинком.

Також нагадаємо, що 2 квітня, стало відомо, що міський голова Тарас Костін заявив, що заборона на проведення недільних базарів не скасовується.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: