#

Карплюк має перемоги, я б цього хотів, - лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин (ВІДЕО)

19.07.2019 17:14
Карплюк має перемоги, я б цього хотів, - лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин (ВІДЕО)
Валерій Харчишин

Лідер відомого українського рок-гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин, який живе в Приірпінні, сподівається на перемогу Володимира Карплюка на парламентських виборах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "ITV".

"Ірпінь зараз виглядає, як картинка, як європейське місто. І це заслуга однієї людини та її команди. Тому думаю, що шанси у Володі великі, і рейтинги говорять про те, що він має перемогти. Я б цього хотів", – сказав музикант.

"Я думаю, що це якраз той випадок, коли людина показала себе: місто за три роки було абсолютно перевтілене з чогось, вибачте, жалюгідного, і це перевтілення було на моїх очах – його було видно, його можна було помацати руками… Це людина, яка займалася конкретними справами, яка показала, що можна зробити з абсолютно депресивного сателіта Києва реально європейське місто. Я можу так казати, бо дуже багато подорожую. Нещодавно провернувся з Сицилії – деякі міста там виглядають набагато гірше, хоча це Європа", – наголосив Валерій Харчишин.

ДОВІДКА. Музикант Валерій Харчишин багато гастролює Європою з 1994 р. У 1995-му він заснував один із найуспішніших на українській сцені гурт "Друга Ріка".

Валерій Харчишин – найкращий вокаліст 2008 р. за результатами щорічної премії НЕПОПСА. У 2009 р. став володарем двох бізнес-премій "Hermes Prize" від "Ukrainian Showbiz Awards" за високі досягнення у сфері шоу-бізнесу. Того ж року за рейтингом журналів "Viva!" та "ELLE" він був визнаний найпривабливішим та найбільш стильним чоловіком країни.

У 2012 р. Валерій Харчишин започаткував благодійний марафон "Я буду жити" — соціальну акцію, спрямовану на боротьбу з лімфомою. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: