#

Катерина Українцева очолила фракцію "Європейської Солідарності" в Бучанській міськраді

30.06.2021 12:05
Катерина Українцева очолила фракцію "Європейської Солідарності" в Бучанській міськраді
Катерина Українцева

Новостворену фракцію партії "Європейська Солідарність" у Бучанській міській раді очолила депутатка, екскандидатка в мери міста Катерина Українцева

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Катерини Українцевої у Facebook.

Катерина Українцева пише:

Для мене особисто це мегавідповідально, оскільки тепер робота фракції має бути організована таким чином, щоб усі наші ініціативи, пропозиції, принципові позиції мали кінцевим результатом не лише спільну виважену позицію та голосування, а й були аргументовано доведені до представників інших фракцій та груп у Бучанській міській раді.

Вона відзначила, що депутати від ЄС представлені в ключових постійних комісіях міськради, і це представництво є на належному професійному рівні, що дає перспективу просування якісних рішень, направлених саме на захист прав територіальної громади.

За словами Українцевої, всі депутати фракції мають команду помічників, які активно беруть участь в обговореннях найгостріших питань на депутатських комісіях та сесіях. Також членами команди залишаються кандидати в депутати, які брали участь у місцевих виборах восени.

Жінка підкреслила наступне:

Із початком роботи в депутатському корпусі ми взяли курс на відстоювання в раді прав та інтересів співвласників багатоквартирних будинків, питань збереження лісової частини Бучі, питань раціонального використання бюджетних ресурсів та напрацювання пріоритетних напрямків використання коштів міського бюджету. Ми маємо стати тією фракцією, на яку громада Бучі може впевнено розраховувати під час захисту своїх прав. Для нас із самого початку стали неприйнятними порушення регламенту, виділення перспективних земельних ділянок на безоплатній основі, тоді як на аукціон виставляються землі Лісової Бучі. Ми займаємо відкриту та чесну позицію з цих питань.

Вона також зауважила, що депутати від ЄС активно підключилися до питань загальнодержавного рівня, формулюючи позицію партії по таких питаннях, як недопущення звуження прав громадян на отримання субсидії, приєдналися до вимоги щодо проведення розслідування зі зриву "вагнеровської спецоперації", висловили свою позицію щодо застосування адмінресурсу на позачергових виборах до Верховної Ради України в окремих округах.

На кінець Катерина Українцева наголосила:

Ми лише на початку свого шляху! Так, нас меншість, але ми віримо, що підтримка громади може дати нам усім шанс просувати інтереси громади!

Нагадаємо, що народний депутат України від фракції "Слуга народу" Валерій Колюх заявив, що СБУ потребує реформ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram