#

Баришівська РДА заборгувала фармацевтичній компанії велику суму грошей

22.04.2020 06:27
Баришівська РДА заборгувала фармацевтичній компанії велику суму грошей
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Баришівська районна державна адміністрація не виплатила ТОВ "ТАС-Фарма" майже 157 тис грн за препарати інсуліну 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Баришівська селищна рада" у Facebook.

Варто зауважити, що ще 3 квітня, після розголошення інформації про бездіяльність голови Баришівської районної державної адміністрації ще 3 квітня  Валентина Зозуля запевнила, що умови договору виконала. Проте, як засвідчує звернення керівництва ТОВ "ТАС-Фарма", заборгованість і досі не погашена. 

Зауважимо, що Баришівська селищна рада спільно із Баришівською районною радою вже звернулися до в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна та безпосередньо до голови Баришівської районної державної адміністрації Валентини Зозулі щодо необхідності погашення існуючої заборгованості та забезпечення подальшої співпраці із фармацевтичною компанією для безперебійного відпуску препарату інсуліну хворим.

"Баришівська селищна рада із місцевого бюджету виділила зазначену суму коштів на погашення заборгованості і не бачить жодних перешкод щодо врегулювання питання подальшого відпуску інсуліну та співпраці з ТОВ "ТАС-Фарма". Вкотре наголошуємо, що безвідповідальні і безпідставні дії посадових осіб Баришівської РДА наражують на небезпеку найбільш вразливу, на сьогодні, категорію населення громади", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в місті Баришівка нахабні крадії пограбували пенсіонера одразу після того, як дідусь отримав пенсію за декілька місяців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: