#

Керівництво офісу Президента завітало до Київського ОДА

26.12.2019 15:51
Керівництво офісу Президента завітало до Київського ОДА
Фото з місця події

Сьогодні, 26 грудня, у Київській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада керівництва Офісу Президента України та Київської ОДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Перший заступник Офісу Президента України Сергій Трофімов головував зустріччю, також у ній брали участь голова Київської облдержадміністрації Олексія Чернишова, заступники очільника Київщини, генеральний директор Директорату з питань регіональної політики та децентралізації ОПУ Ольги Бугай.

Під час наради обговорювалися питання регіональної політики та першочергові плани на наступний рік.

Серед яких: виконання доручень Президента у сфері соціальної політики, вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку адміністративно-територіальних одиниць, вироблення пріоритетів державної регіональної політики та механізмів забезпечення сталого розвитку територіальних громад та регіонів тощо.

Також підіймалися питання щодо реалізації реформи децентралізації та формування ОТГ, соціально-економічних і культурних програм, Стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 років, Офісу протидії рейдерству та боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, що голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов привітав мешканців Київської області з прийдешнім Новим 2020-им роком та Різдвом Христовим.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: