#

Керівниця ансамблю "Вишиванка" з Таращі отримала престижну премію

05.01.2021 20:30
Керівниця ансамблю "Вишиванка" з Таращі отримала престижну премію
Віра Маслюк та її вихованці

Кожний рік Верховна Рада України за особливі успіхи присуджує премію видатним педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "КЗ КОР "Центр творчості дітей та юнацтва Київщини" у Faсebook.

Зауважується у дописі, що престижна нагорода є запорукою визнання державою заслуг кращих представників освіти, які вже сьогодні зробили значний внесок задля всебічного розвитку дітей та юнацької молоді.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 02.12.2020 №1040-ІХ Премію Верховної Ради України присуджено керівнику народного фольклорного ансамблю "Вишиванка" Комунального закладу Таращанської районної ради "Таращанський районний центр творчості дітей та юнацтва "Веселка" – Вірі Маслюк.

Київщина щиросердечно вітає Віру Михайлівну із заслуженим визнанням та бажає не зупинятися на досягнутому, продовжувати самовіддано займатися улюбленою справою для процвітання нашої незалежної України, - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що у ніч з 3 на 4 січня у Таращі, на площі біля міськради, двоє невідомих чоловіків викрали новорічного оленя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: